Datostempel: jeg er så glad for mit

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I er kommer herind forbi i dag. Jeg vil give lidt gode råd til erhvervsartikler i dag her på bloggen. Det skal nemlig handle om datostempel. Ved du hvad det er? Jeg håber, at du vil læse med herinde og lære mere.

Datostempel: skal du have sådan et?

Som sagt skal det i dag handle om kontorartikler i dag herinde på bloggen. Jeg elsker indretning, og derfor elsker jeg også at købe kontorartikler til hjemmekontoret og inde på mit “rigtige” kontor. Så derfor skal vi tale om datostempel. Jeg har et datostempel på arbejdet, som jeg er svært glad for. Jeg har lige fået det for 2 uger siden. Det er guld og der står mit navn. Jeg bruger det til alting. I ved jo godt alle sammen, hvor meget jeg elsker accessories til skrivebordet. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville bruge datostemplet særlig meget, men det gør jeg rent faktisk i min hverdag i alle mulige henseender. Men det er nemt at bruge, og jeg er så glad for farven og hvordan det bare pynter. Læs med.

Jeg elsker at blive inspireret

Jeg elsker at købe accessories til kontoret, fordi det jo er et ret clean sted at være. Så jeg har nu pyntet det bl.a. med et datostempel. Jeg bruger virkelig mit datostempel nærmest hver eneste dag. Derfor vil jeg fortælle om det firma, som jeg har købt det fra. Det firma, som jeg sætter fokus på, har en fabrik der laver stempel til virksomheder – og privatpersoner også. De har så mange flotte ting på deres hjemmeside. Jeg har lyst til at købe det hele. Men jeg tager det lige lidt ad gangen. Haha. Men nu er det jeres tur. Skal I have pyntet kontoret lidt? Jeg har linket til firmaet længere oppe i denne blogpost, så I kan komme i kontakt med dem. Så håber jeg bare, at I er blevet inspireret og har lyst til at komme i kontakt med den dygtige virksomhed, som jeg linker til i dag. De er søde, hjælpsomme og har gode priser. Og så leverer de hurtigt. Det er jo noget, som jeg er kæmpe fan af. Så det er bare med at komme igang for jer. Lad mig vide i kommentarfeltet nedenfor, hvis I køber noget og hvad. Det vil jeg mega gerne høre om.

Du kan også læse mere her. God onsdag!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer