Emirates flyver stadig højere og længere

Som uddannet ingeniør var jeg i sin tid udstationeret i Dubai, så jeg har et indgående kendskab til flyselskabet Emirates og dets udvikling gennem årene. Selv har jeg kun prøvet at møde ét aflyst fly fra selskabets side af, men det var til gengæld også på et meget kritisk tidspunkt – både for Emirates og mig selv.

Tilbage i slutfirserne, da Emirates stadig var våd bag ørerne, rejste jeg som rådgivende ingeniør i pendulfart mellem Dubai og Karachi, da mit ingeniørfirma arbejdede på store byggeprojekter begge steder. Jeg husker især en bestemt udrejse, som var ved at give mig grå hår i hovedet før tid, fordi flyselskabet pludselig stod med et problem: Aflyst fly.

Aflyst fly udvikler sig heldigvis ikke til en farce

Så var jeg på dén. Som øverste rådgiver på byggeprojektet var det vitalt, at jeg ankom til Karachi til tiden, for vi kunne ikke udsætte projektet med et eneste minut. Men flyve, det skulle jeg, for det var ikke muligt at sejle mellem Dubai og Karachi på daværende tidspunkt, grundet pirateri.

Mens alting stod lidt i stampe hos Emirates, pga. et aflyst fly – ikke mindst informationskanalerne og deres kundeservice, kontaktede jeg fluks Flypenge.dk, som heldigvis allerede eksisterende dengang. Jeg forelagde dem min store udfordring, og de tog straks kontakt til Emirates for at høre, hvad situationen var, og om en hurtig ombooking for mit vedkommende var en mulighed.

Jeg ved ikke, hvad det er, som Flypenge.dk kan, men ret hurtigt efter min henvendelse til Flypenge.dk om et aflyst fly blev jeg kaldt hen til check-in hos Emirates, hvor medarbejderen ganske begejstret fortalte mig, at de havde chartret et nyt fly, som allerede stod klar til at tage afsted med de passagerer, som havde de mest presserende ærinder i Karachi.

Flypenge.dk skaber mirakler for nødstede flypassagerer

Jeg ved ikke, om jeg selv ville være lykkes med at få Emirates til at finde et fly så hurtigt efter, at de havde annonceret, at de havde et aflyst fly til Karachi, men jeg tvivler. Derfor bliver jeg nødt til at tilskrive den ære Flypenge.dk, men det har jeg bestemt heller ikke noget problem med.

Selv om jeg nu er pensioneret ingeniør, så flyver jeg stadig med Emirates, og det uden problemer, og jeg har ikke siden den oplevelse tilbage i slutfirserne oplevet et aflyst fly fra deres side af. Så de har oppet sig, har de.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer