Eventfirma i København – Event Republic

Her hos Dansk Texel har vi forladt den tekniske og digitale verden for en stund. Gadgets, digitale løsninger og alt indenfor computerverden er ellers noget, som vi typisk spiser til morgenmad. I stedet havde vi besluttet os for at hele redaktionen skulle ud og prøve kræfter med noget helt andet fra den mere organiske verden. Vi havde en aftalt med et meget anerkendt eventfirma i København, som er bedre kendt som Event Republic.  Firmaet byder faktisk på nogle af landets største og mest omfattende løsninger inden for events – bl.a. Internationale konferencer, events med motorsport og gallamiddage. Vores lille teambuilding-event var selvfølgelig i lidt mindre skala.

Gastronomisk Teambuilding – Eventfirma i København
Vi havde snakket med en kok fra det her eventfirma i København, som tilbød gastronomisk teambuilding. En disciplin som ingen af os på nogen måde befinder os gang i. Hos Dansk Texel er vi mere til at smide et stykke toastbrød i mikroovnen med en skive flødehavarti ovenpå toppet med allround-krydderi fra Santa Maria. Kokken overbeviste os dog om, at begrænsede egenskaber ikke gjorde oplevelsen mindre mindeværdig. Så vi inviterede mester Thomas forbi.

Gode snakke, lækker mad, masser nærvær
Det korte af det lange er, at det ikke er sidste gang, vi hyrer et eventbureau i København til at stå for vores Teambuilding. Sammen med Thomas stegte vi kammuslinger på pande, kreerede lækkert pomme anne og lavede konfiterede andelår. Mens vi lavede hele molevitten, fik vi masser af vin og øl, og der er noget særligt ved at sludre sammen, når man samtidig taler sammen. Vi kan absolut anbefale, at jeres firma prøver et eventfirma i København, hvis I vil have en oplevelse, der stikker lidt ud af boksen. Vi siger til kokken Thomas for at skubbe os ud i gastronomiens verden. Superhyggelig dag med gode mennesker.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer