Autoværksted i Nordvest – Find en moderne mekaniker


Bilbranchen har længe haft ry for at være en broget landhandel. Derfor har vi hos Dansk Texel sat os for at finde et moderne værksted, som også lever op til alle krav om ærlighed og troværdighed, som man nu har brug for, når man kører sin elskede bil ind i garagen til større reparation. Vi har derfor forsøgt os med et autoværksted i Nordvest, som vi ikke kendte på forhånd. Umiddelbart virker værkstedet toptunet og moderne med ansatte, som har mange års erfaring med reparation af biler. Samtidig ligger værkstedet belejligt, hvis du har brug for en mekaniker i København – Værkstedet ligger nemlig dejlig centralt, for dig der har din daglige færden i city.

Min Skoda Fabia var prøvekanin – Autoværksted i Nordvest
Vi befandt os alligevel i slut-oktober, og jeg plejer altid at være lidt sløset med at få sat vinterdæk på bilen. Derfor var det jo en god lejlighed til at få undersøgt det her autoværksted i Nordvest samtidig med, jeg fik sat nye vintersutter på. Jeg blev hurtigt vist ind i værkstedet, hvor en rar mekaniker type med det samme spurgte, hvad han kunne gøre. Jeg fortalte mit ønske, og mekanikeren sagde, at det kunne han hurtigt klare. Jeg kunne bare sætte mig over ved et bord, så ville han komme med en kop varm kaffe. Jeg tror aldrig, jeg har fået sådan en lun modtagelse af en mekaniker i København.

Nye dæk og lækker kaffe hos autoværksted i København
Jeg sad og slubrede lidt til min kaffe, men hans lå under min undervogn – lige for at tjekke karosseriet. ”Jeg ville bare lige tjekke, nu du var her”, sagde han, ”men den står sgu rigtig flot af en 2011er”. Jeg betalte en billig penge for de nye vinterdæk, da de ville beholde mine sommerdæk. Jeg kunne bare komme og få dem på ved lejlighed, ellers kunne jeg få nogle mindre slidte til samme pris, hvis de blev solgt i mellemtiden.

Hvis I vil opleve det bedste autoværksted i Nordvest, så kan I blive stamkunder sammen med mig hos Au2sec. Kanonservice – kort og godt – kanon mekaniker i København. Intet mindre.


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer