Sol, strand, sand og BØLGER!

Indrømmet, vi elsker teambuilding-arrangementer her i Dansk Texel, og vi elsker også at dele det med jer. Men denne gang skal det hverken handle om gourmetmad eller paintball, for vi har nemlig været ekstra kreative: I skal med en tur på vandet!

Nu er der ingen af os skribenter her, som ikke har en forkærlighed for sol, strand, sand og vand, men det tog lige lidt tid, før det gik op for os, at ingen af os faktisk var i stand til at føre en speedbåd. Ups! Det måtte vi selvfølgelig råde bod.

Vi arrangerede derfor straks en team-buildingtur til det Sydfynske med det formål hver især at erhverve os et speedbådskørekort i Svendborg.

På skolebænken med Svendborgs Speedbådskolen

Tænk – det tager kun én dag at tage speedbådskørekort i Svendborg hos Speedbådskolen. Jo mere vi tænkte over det, des mere hooked blev vi på ideen. Så før vi tog afsted, lagde vi alle lige vejen forbi Speedbådskolens hjemmeside og slugte alt deres videomateriale råt.

Vi gik også i små læsegrupper for at terpe lidt teori. Det blev man nemlig anbefalet af Speedbådskolen.dk for så ville man være bedre klædt på til teoriprøven sidst på dagen, sagde de. Det var jo sund fornuft og rart at vide i forvejen, for ingen af os havde jo specielt megen lyst til at tage hjem uden et speedbådskørekort fra Svendborg på selve dagen.

Livet til søs – se, dét er teambuilding

Aldrig har teambuilding været så sjovt. Det var vi alle enige om. Vi blev guidet rundt af erfarne undervisere på en intensiv dag, for et speedbådskørekort i Svendborg kræver både teoretiske og praktiske øvelser. Vi lærte alt om, hvordan man gebærder sig på søen – selv under vanskelige forhold. Det er virkelig guld værd at vide.

Da vi endelig kom ombord på båden, agerede undertegnede MOB (mand over bord, red.). Det var vitterlig et uheld, men dér viste teambuilding virkelig, hvad det kan. Aldrig har jeg da oplevet en større team-iver for at få hevet mig om bord igen. Og det lykkedes endda i allerførste forsøg. Fremragende!

Til slut på dagen aflagde vi den allersidste prøve, og selvfølgelig bestod vi alle med glans. Så derfor kunne vi heller ikke nære os for at føre os frem i DT-T-shirts på 15 meter lange speedbåde med skumsprøjt om ørerne, da vi lige sejlede en æresrunde i Svendborg Havn – nu havde vi nemlig alle hver især fået et speedbådskørekort i Svendborg.

Speedbådsskolen viser dig vejen ud i verden

Så hvis I ikke orker endnu en dasedag på sommerstranden omringet af skrigende unger og selverklærede strandløver i al for stramme badeshorts, så tag til Speedbådskolen i Svendborg og få vand under fødderne – det vil vi varmt anbefale jer at prøve.

Et speedbådskørekort i Svendborg koster heller ikke alverden: En lille tusse pr. person, og så gælder kortet i hele verden! Kan det blive mere alternativt og ekstraordinært? Det mener vi i hvert fald ikke selv. Alors, bon voyage, mesdames et messieurs!


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer