Tilbud på import – Core Leasing

Har du fundet drømmebilen i udlandet? Så kan hele processen, indtil den står i din indkørsel, synes lang og bøvlet. Sådan behøver det faktisk ikke at være, og i dette blogindlæg finder du ud af hvorfor. Udvalget på det tyske bilmarked er meget større end her i landet, og du vil ofte finde modeller med mere udstyr end bilerne på det danske marked. Hvis du ikke selv er erfaren i at købe en brugt bil i et andet land, så kan de hos Core Leasing hjælpe dig med et tilbud på import.

Hos Core Leasing er de eksperter i tilbud på import, og de gør altid en stor dyd ud af at gøre processen så hurtig og effektiv som muligt. De kommer også meget gerne med et bud på 1-2 alternative biler, så du får det bedste økonomiske udgangspunkt, når du skal købe ny bil. Du er med andre ord sikker på at få mest mulig bil for pengene.

Tilbud på import – Helt enkelt

Når du har fundet den bil, du drømmer om, så er processen med Core Leasing ganske enkel. Det eneste du skal gøre, er at sende info om bilen, ønske til leasing-form samt kontaktinformationer, så tager de sig sådan set sig af alt det praktiske. Hvis du godkender deres tilbud på import, sørger de for både forhandling, import og udarbejdelse af leasingaftalen. Undervejs får du opdateringer, så du ved, hvor i processen, du er.

Ved afhentning af bilen hos forhandleren sørger Core Leasing også for kontrol af bilen, betaling til forhandleren, sikker hjemtransport samt alt papirarbejde såsom toldsyn og registrering.  Med et tilbud på import får du fuld valuta for pengene, og i stedet for en lang og bøvlet proces, kan du i stedet læne dig tilbage og glæde dig til at køre rundt i drømmebilen.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer