Awarenesstræning – Bedste professionelle hjælp fra GlobalSequr!

Jeg husker det som det var i går.
Der er dog nu allerede gået over 1 år, siden at vores virksomhed blev angrebet med et hackerangreb som næsten kom til at koste os virksomheden. Alle vores konsulenter sad næsten i hele perioden, hvorpå vi var hacket uden arbejde, vores kunder kunne ikke få den service vi skulle give, det hele var derfor kort sagt noget rigtig møg.
Vi var dog heldige, at vi ikke mistede en stor del kunder, trods at det ente med at stå på i næsten 5 uger.

Vi underrettet blot dem alle om, at vi havde det under kontrol, men at den mulige hacker var meget  aggressiv da han lagde os ned, hver gang vi fik alt op at køre igen.
Det stod derfor på næsten hver dag i over små 5 ugers tid.

Vores egne konsulenter og udviklere inklusiv bestyrelse og højre medlemmer havde ingen mulighed for at stoppe personen eller ”robotten” hvad det end har været der forsøgte at lægge virksomheden helt ned.

Efter en lille uge, fandt vi hurtigt ud af, at vi måtte have brug for ekstern ekspertise, råd og vedledning da angrebet blev ved med at komme, så snart vi havde fjernet det skadelige indhold og filer fra vores side.  

Til sidst lykkedes det os så enligt med vores eksterne hjælp, at udvikle et modangreb som til sidst fik positiv konsekvens for vores hackerangreb.

Året efter dette og heraf det meste af 2020 har vi derfor nu benyttet os med hjælp fra GlobalSequr.com
Vi har blandt andet haft stor fokus på Awarenesstræning til alle ansatte, da vi fik fortalt at 90% af alle hackerangreb starter med en e-mail en ansat kan have klikket på.

Vi har derfor igennem Awarenesstræning fået en lang række værktøjer som vi arbejder med løbende for at sikre at liggende angreb ikke sker igen. Chancen vil nok altid være der, men så har vi om ikke andet med hjælp fra GlobalSequr gjort det største sikringsarbejde for, at sikre os mod nye tilsvarende angreb.

Vi vil derfor til sidst i hele denne oplevelse gerne anbefale GlobalSequr.com for deres professionel hjælp, da vi hurtigt fandt ud af, at dette område ikke er et sted du som virksomhed skal spare dine penge!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer