Gå aldrig på kompromis med gulvservice i København!

Som nyslået boligejer er der godt nok mange ting at holde styr på, før man bliver helt tilfreds. Drømmehuset blev endelig købt med lidt nedslag i prisen, men selv om vi var meget begejstrede over vores held, bestemte vi os alligevel til at hyre en gulvservice i København efter et par måneder.

Årsagen var den, at husets oprindelige ejere havde fået lagt trægulve med forbudte træsorter. Den tidligere ejer havde åbenbart ikke haft så stort et problem med den detalje, men det stak altså i vores hjerter at se på disse gulve hver dag og blive mindet om fortidens tankeløse valg. Derfor engagerede vi Viking Gulvservice til at komme forbi og give et bud på, hvad en Gulvservice København kunne beløbe sig til.

Forbudte træsorter kommer alligevel til god gavn

Håndværkerne fra Viking Gulvservice kunne heldigvis godt forstå vores holdning, og de gav os også ret i, at det ikke er så smart at have gulve af sjældne træsorter længere – især ikke, når der er så meget pres på jordens ressourcerne. Man kan jo selvfølgelig sige, at skaden er sket, så hvorfor ikke droppe en gulvservice i København og i stedet bære over med disse trægulve.

Men faktisk passede gulvenes udtryk slet ikke til resten af huset. Det lagde vi allerede mærke til, da vi var til åbent hus med de øvrige interesserede og ejendomsmægleren. Man fik faktisk et lidt mærkeligt indtryk af husets potentiale, og det var jo synd. Mest for de par, som droppede at gå videre og byde på huset, men vi havde set, hvad huset kunne, og så vidste vi også, hvad en rigtig grundig gulvservice i København kunne præstere, så vi var ikke i tvivl.

Derfor valgte vi den løsning, som Viking Gulvservice anbefalede, da de kom ud for at give et bud på, hvad den pågældende løsning på en gulvservice i København skulle koste. Vi valgte den lidt dyrere løsning, men det hang sammen med, at brædderne så blev taget hele op, og på den måde kunne genbruges. Vi hader nemlig, når noget godt går til spilde.

Vælg nu en professionel gulvservice i København

Det er vores opfordring til jer derude, som måske påtænker at hyre et gulvfirma til at forestå en gulvservice i København. Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis med løsningerne, for hos f.eks. et firma som Viking Gulvservice kan I være sikre på, at der både er flere valgmuligheder inden for gulvservice i København, og så vanker der såmænd også ofte en lille rabat med i købet.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer