I dag flytter vi lidt rundt på bogstaverne!

Selv om vi så småt er ved at være øvet i at skrive vedkommende blogindlæg til jer ivrige læsere derude, så kan vi fra tid til anden godt sidde og hakke lidt i ord og sætninger, når vi mangler spændende indslag eller bare lidt inspiration til gode anbefalinger. Tilfældigvis kender vi et fabelagtigt flyttefirma på Frederiksberg, som altid er i stand til at få os på bedre tanker – de besidder nemlig både meget andet og meget mere end blot ren og rå muskelmasse.

Hos Let-Flyt.dk handler det ikke kun om at råbe højt eller flytte tunge læs. Det flittige flyttefirma på Frederiksberg kan også noget med ord og bogstaver. Tag nu forleden, da vi skulle have hjælp til at få flytte vores store bogstavslamper, som vi har for vane at benytte, når vi skal gøre lidt reklame for os selv. Disse bogstavslamper er vi ret ømme omkring, så det er altså ikke hvem som helst, der får lov til at sætte dem sammen til ord og sætninger på et flyttebilslad.

Flyttefirma på Frederiksberg ved noget om bogstavsleg

Men Let-Flyt.dk har vi tillid til. Det kan vi også godt tillade os at have, fordi de har flyttet så mange gange for os, og vi har aldrig oplevet, at de ikke har levet fuldt og helt op til deres ry om at være det bedste flyttefirma på Frederiksberg. Af selvsamme grund kontaktede vi dem, da vi skulle have en bogstavsleg. Vi ved, at de altid er med på noderne, selv om det er vanskelige opgaver, som de bliver stillet. Men gehør, det har de, og så har de det lidt som Pippi Langstrømpe, som altid siger: Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.

En sådan frisk tilgang og fandenivoldskhed kan man som flyttekunde da ikke andet end at knuselske, så også denne gang faldt vores valg på vores foretrukne flyttefirma på Frederiksberg. Og skuffet – det bliver man aldrig, når det flyttefirma Frederiksberg melder sig på banen. Altid i godt humør og med på at give en ekstra hånd med på vejen, hvis der er behov for det.

Let-Flyt.dk – det bliver altså ikke ret meget nemmere

Derfor kan vi da heller ikke andet end at anbefale dette flyttefirma på Frederiksberg til andre, som står med en flytteopgave. Let-Flyt.dk påtager sig en hvilken som helst opgave, og de ligger altså ikke i den dyre ende af skalaen. Så der skulle være råd til at også give dem en fyraftensbajer, når først flytteopgaven er løst og taxaen er betalt.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer