Vidunderlig ny nordisk stemning i haven!

Vi danskere er så eminente til at tale om det dårlige danske vejr, at vi helt glemmer, hvor unik vores lands klimatiske forhold i virkeligheden er. Her vil jeg især fremhæve vejrligets særlige luner, når det gælder om at give os den helt unikke ny nordiske stemning i en udendørs sauna.

Som dedikeret ny nordisk livsnyder går jeg gerne langt for at finde selv de mindste detaljer, som kan bringe mig livsglæde og velvære i dagligdagen. Vi mennesker glemmer tit at leve livet HVER dag, fordi vi bliver opslugt af alverdens små kedelige petitesser eller indfanget af den daglige trummerum. Derfor vil jeg i dag gerne slå et slag for, at vi gør os mere umage med at se og mærke livets skønhed i alle dens former og farver. I den sammenhæng tror jeg ikke, at der vil være noget mere naturligt end at se lidt nærmere på, hvad en udendørs sauna kan bibringe af fantastiske ny nordiske naturoplevelser.

Livsstilsmesse sætter spot på udendørs sauna i selvbyggerstil

Nu var det ikke en hvilken som helst livsstilsmesse, som jeg deltog i forleden – det var en god gammeldags dansk livsstilsmesse, som selv Frank ”Bonderøven” Erichsen deltog i. Det skal der nu noget til at trække – især når arrangørerne, INUA Wellness, vælger at kalde det for en decideret livsstilsmesse. Men Frank tog det nu meget pænt, selvom vi godt kunne se, at han stod og funderede lidt over, hvad han havde indladt sig på, da han så banneret over indgangen. Men nuvel, han havde jo et ærinde på messen, for han var kommet for at præsentere sit helt nye byggeprojekt på Kastanjegården – en udendørs sauna.

Nu tænker du måske, at der da næppe kan være specielt meget Bonderøven over en udendørs sauna, men der må du altså bare tro om igen, for selv Frank har blik for, at man som familie skal nyde livet hver dag. Det betyder også, at der skal være plads til afslapning og velvære i naturlige omgivelser. Derfor har han i vanlig Bonderøven-stil inkorporeret sit eget frankske islæt i den nye udendørs sauna, som han har etableret i haven på Kastanjegården.

IUNA Wellness samarbejder med Bonderøven

Os, der har fulgt lidt med i det omtalte tv-program, Bonderøven, ved, at Frank ofte henter inspiration til sine projekter fra hele verden. Det har han også gjort denne gang. Men han har samtidig indgået samarbejde med det jyske firma i Tilst, INUA Wellness, som skal bistå ham med at producere ti styks udendørs sauna i ny nordisk stil, som skal placeres rundt om i landet.

Alt dette som inspiration til de danskere, som kunne have lyst til at kaste sig ud i at bygge en udendørs sauna i selvbyggerstil. Stik lige ind på inuawellness.dk og få flere oplysninger om, hvor du finder en udendørs sauna i selvbyggerstil nær din bopæl – så er du godt på vej til selv at få bygget din egen udendørs sauna.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer