Bedste Hypnose i Århus!

Jeg husker det som det var i går.
Jeg fik en angst depression efter jeg for nogle år siden nu oplevet et voldsomt overfald i Århus by på gågaden.

Jeg havde været til fest med mine bedste venner og grundet en iPhone jeg lige havde fået at min far, helt ny på det tidspunkt så mente disse personer at de kunne gøre hvad der passede dem for at få fat på min nye telefon.

Jeg er nu i behandling for angst hos Shin Hypnose i Århus, jeg må sige at disse behandlinger har haft en øget selvsikkerhed for at bevæge mig udenfor, men ikke mindst mindsket min angst med store fremskridt.
Vi er dog forsat i gang med den effektive behandling, jeg forventer dog at være fri for angst om blot 2 behandlinger mere.

Min oplevelse ved overfaldet var det værste jeg nogen sinde har prøvet i mit liv, jeg havde aldrig forventet at nogle mennesker eller andre personer kunne finde på at gøre sådan noget mod en anden person, og så på grund af en telefon.
Telefonen fik de fat i, jeg var dog holdte dog godt fast og var nok til grund for at de i stedet valgte at overgribe mig frem for at det blot var tyveri. De skyldige i overfaldet er dog i dag fanget og afsoner deres   berettiget straf.

Den behandling jeg har fået og forsat for, er dog yderst effektiv, jeg havde aldrig troede at Hypnose ville kunne gøre en forskel, men efter flere anbefalinger for venner som havde benyttet hypnose ved blandt andet rygestop og slankekur, så tænkte jeg at det måtte være det sidste forsøg værd.

I dag har jeg som nævnt det langt bedre ind bare for 3 måneder siden, hvis nogen derfor har været ude for tilsvarende, lider af angst som jeg, eller har andre lidelser, dårlige vaner eller andet, så tøv ikke med at kontakte Shin hypnose i Århus, de har redet ”mit” liv efter denne oplevelse.  

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer