Gardinbussen er det rigtige valg!

Hej Alle sammen.
I dag skal det handle om en super god oplevelse min mand og jeg havde for blot 2 uger siden.
Det startede med at vi for nogle år tilbage tænkte at vi skille have nye gardiner, dem købte vi også til meget billige priser og fik dem efterfølgende sat op at min mands bror, som er god til sådan noget ”handyman” ting. De har nu hængt der i godt 2-3 år, og var falmet meget i farverne, 2 gardiner var gået i stykker så man ikke kunne rulle dem ned og op længere, vi valgte derfor at gå helt nye veje og gøre det ordentligt denne gang fra start!

Vi valgte derfor meget enkelt at tage kontakt til Gardinbussen, de har nogle af markeds bedste anmeldelser hvert fald af hvad vi kan se ud fra de andre udbydere på markedet.
Disse kan du se her for Gardinbussen hvis det kunne have nærmere interesse for dig selv at få bekræftet.
Hvis vi kunne Gardinbussen 10 stjerne havde vi hvert fald dog gjort det.

Det hele hænger sammen med, at vi som nævnt for ca. 2 uger siden havde en super god oplevelse.
Vi fik nemlig en meget dygtig konsulent og gardinmand ud til vores bolig her i Nordsjælland.
Vi aftalte at få udskiftet gardinerne i hele huset, da vi denne gang ønskede kvalitet der bare holdte og var i orden fra start. Ikke fordi at min mands bror ikke havde gjort et godt stykke arbejde, vi kan dog bare se i dag, at man helt rigtig for det man betaler for.

Efter konsulenten var forbi vores matrikel, viste os en masse muligheder og farveprøver, kom de få dage efter og satte alle gardiner op i hele huset, nemmere bliver det ikke, og så ikke mist til super gode og konkurrencedygtige priser.

Vores varmeste anbefaling går derfor til Gardinbussen som har ændret vores hjem med nye flotte Gardiner! Det har ikke mindst givet et flottere visuelt udtryk, det giver også en hvis ro, varme og hygge i vores hus som vi ikke havde før.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer