Herretur med paintball involveret

Drengene og jeg skulle på herretur. Det var lang tid siden vi havde været ude sammen og vi ville gerne have en ordentlig omgang sjov. Vi var 14 som skulle afsted og havde derfor valgt at tage ud og spille paintball. Det var ikke os alle der havde prøvet det før, og overvejede derfor at starte ud med lasergame. Vi havde valgt paintball i København, da et sted havde begge dele. På den måde kunne vi skifte imellem hvis paintball var for voldsomt for nogle.

Paintball i København med styr på det hele

Vi ankom lidt i 11.  og havde lejet for 2 timer frem. Da vi var over 8 personer, fik vi egen instruktør og bane. Det var meget rart, da det hjalp de lidt mere nervøse med at få styr på reglerne og hvad der kunne forventes. Han fik os pakket på om hvad der var tilladt og hvordan vi skulle forholde os i de forskellige situationer. Efter det introducerede han til de forskellige game modes vi kunne spille. Alt i alt var han utrolig erfaren, og god til instruere. Efter vi gik i gang, holdt han også øje i forhold til om alt kørte som det skulle. Takket være ham stoppede vi fra tid til anden også op for at markere slut for den runde, og så vi kunne ændre hold samt spil mode.

Det var nogle hurtige to timer, og vi endte med at købe nogle ekstra kugler og tid. Indimellem havde vi dog bestilt noget frokost, så vi også kunne få lidt i maven. Generelt var det hele utrolig professionelt og en enorm fed oplevelse. Vi var alle enige om vi bestemt skulle tilbage igen. Så hvis paintball i København lyder som noget for dig, så kommer Shoot To Thrill med de højeste anbefalinger herfra. Du er garanteret en masse sjov og ballade der.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer