Ristorante Buono

Jeg kan klart anbefale en rigtig god italiensk restaurant i københavn – men KUN hvis du søger en GOD én af slagsen 😉 … Vi var 4 veninder som havde aftalt at ses til en hygge aften i byen. Vi startede hos Sofie hvor vi fik et par drinks inde vi tog ind for at spise. Vi var lidt i tvilv om hvor vi skulle spise – men vi alle var enige om at vi virkelig godt kunne spise en rigtig god pizza eller pasta! Derfor var vi også sikre på at det skulle være italiensk! Vi søgte lidt rundt på nettet – for de italienske restauranter vi havde prøvet var ikke lige det vi ledte efter. Vi ledte nemlig efter en RIGTIG italiensk restaurant.

Efter lidt søgen på nettet fandt vi Ristorante Buono. Vi havde læst os frem til at de havde fået en masse gode anmeldser, og så lød det til at være præcis det vi ledte efter. Vi besluttede os for at det skulle være den, og derfor tog vi derind efter vi var færdige med vores drinks.

Restauranten lå inde ved Vesterbro, og derfor var det meget nemt med offentlig transport fra Valby. Da vi kommer derind bliver vi budt velkommen af en italiensk tjener ” Ciaaao Bellas – buenvenuto ”. Han viser os hen til vores bord, som allerede stod klar af 4 små italiensk søde shots, som en slags velkommens drinks – de var SÅÅÅ lækre.

Vi alle 4 havde bestilt lidt forskelligt mad, alt fra pasta til forskellige italienske specialiteter. Maden var fantastisk, drinksne var fantastiske , stemningen var fantastisk – ja altså, det hele var bare fantastisk!! Vi havde den hyggeligste aften derinde. Vi endte med ikke at tage videre ud i byen, men fortsatte bare inde i restauranten indtil vi ikke længere kunne 🙂

Vi alle 4 kan derfor anbefale denne helt gennemførte restaurant. Så hvis du søge en god italiensk restaurant i københavn, så skyld dig at bestille dit næste bord!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer