Hjerterstarter – for din tryghed og dine næres sundhed

Heldigvis tænker vi ikke så meget over døden i vores hverdag, men det burde vi måske, for indimellem kan den lure lige om hjørnet. Vi skriver ikke det her som en del af en større skræmmekampagne, men for at vi altid skal være beredte når uheldet er ude. Derfor har vi hos Dansk Texel afprøvet forskellige hjertestarte, så du kan få en fornemmelse af udbuddet. I denne har vi fokus på en hjertestarter fra foerstehjaelp-shoppen.dk.
Alle hjertestartere på markedet er selvfølgelig designet til at redde liv og har gennemgået flere sikkerhedsundersøgelser, så de altid er brugbare. Her i indlægget har vi udelukkende fokus på selv brugervenlighed for denne hjertestarter fra Førstehjælpsshoppen.

Hjerterstarter med høj brugervenlighed
I denne uge tester vi en klassisk hjertestarter fra Førstehjælpsshoppen. Denne hjertestarter har et digitalt interface, hvor små lamper og farver skaber en god intuition for, hvordan du skal anvende hjerterstarteren, hvis uheldet er ude. For den bedste effektivitet ved brug af denne hjertestarter, kan vi anbefale et kursus, så du har den basale viden for, hvordan en hjertestarter fungerer – og ikke mindst hvordan selve genoplivnings-proceduren er. Vi har testet denne hjertestarter på tre udenforstående for at se, hvor intuitiv interfacet er. Alle vores tre forsøgskaniner forstod, hvordan de skulle bruge hjertestartens interface.

En hjertestarter skaber tryghed – ikke frygt
Mange forbinder en hjertestarter med frygt, da bare synet af den minder dem om noget ubehageligt. Vi bliver dog nødt til at være lidt rationelle og anse en hjertestarter for, hvad det er; en rationel forebyggelse af en frygtelig situation. Hos Førstehjælpsshoppen anbefaler vi, at du har en starter, særligt hvis du har/eller bor sammen med nogen, der har dårligt hjerte. Største anbefalinger til Førstehjælpsshoppen fra Dansk Texel.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer