Jeg har bestilt tid til en Mommy make over

Åh hvor er jeg bare spændt – jeg har bestilt tid til en Mommy make over hos CPH Plastikkirurgi i hjertet af København.  Lige nu er jeg super nervøs og overvejerom det virkelig er nødvendigt og om det virkelig er det jeg vil. MEN det er det. Jeg har gået i flere år og været ked af de forandringer, som de 3 graviditeter har medført. Det er gået lidt hårdt ud over min krop og jeg føler mig ikke godt tilpas i den nye krop – jeg føler mig faktisk lidt fremmed overfor den. Jeg ved godt, at jeg er lidt uretfærdig overfor min krop lige nu. Den har givet mig 3 skønne unger, som jeg forguder og ikke fortryder et sekund at jeg har født. Min krop transportere mig rundt uden at brokke sig og jeg er næsten aldrig syg, så hvorfor er det lige, at jeg dagligt skælder den ud? Måske er det fordi det er så svært for mig at acceptere, at mine bryster har tabt sin fylde – ja de er helt flade og ligner bare 2 hudlapper. Jeg var bare så glad for den fyldige barm, som jeg tidligere kunne fremvise og tøjet sad bare super godt.

Min talje er også forsvundet og erstattet med en lige op og ned krop – tja kroppen er nærmest tøndeformet og det er altså ikke pænt.

Har talt med kirurgen

For 3 uger siden var jeg til en forundersøgelse hos kirurgen, så jeg kunne fortælle hvilke ønsker og forventninger jeg havde i forbindelse med indgrebene og kirurgen kunne afgøre om ønskerne var mulige samt hvilke resultater jeg kunne forvente. Jeg syntes, at det var rart at tale med ham og ikke mindst at få forventningerne afstemt før de kirirske indgreb skal foretages. Vi er blevet enige om, at jeg skal have brystløft og større bryster samt fedtsugning på maven og have fjerne det overflødige maveskind.

Åg, hvor jeg glæder mig til at komme til at ligne mig selv igen – eller måske bliver jeg faktisk flottere end før alle graviditeterne. Det bliver så fedt

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer