Smæk på farverne

Jeg er flyttet og har mod på, at der skal ske noget med de vægge, der skal danne rammen om mit nye hjem. Jeg har derfor kontaktet Malerfirmaet Christensen.

I mit game hus havde jeg de traditionelle hvide vægge og så måtte det være op til interiøret at være farvet og lave spræl. Jeg havde nemlig læst et eller andet sted, at det var en rigtig god idé at holde væggene i boligen i en neutral farve og så bare give den gas med farvet puder, plaider, vaser og alt mulig andet nips. Rådet var naturligvis givet med henblik på, at det er billigere og lettere at skifte udtryk med interiør end det er at male. Mange skifter jo udtryk i takt med årstiden, dvs. lyse farver om foråret og de mørke hyggelige farver om vinteren. Den trend har jeg også fulgt og det har været hyggeligt, men nu skal det altså være anderledes.

Tapet

 Jeg har investeret i et sødt lille hus med en lækker have fuld af blomster og store gamle træer. Det er superromantisk og meget girly og jeg er lidt i tvivl om hvilken stil jeg skal vælge mht. farver og væggenes struktur. På den ene side kan jeg godt lide det romantiske, men jeg kan ikke holde ud, når det tager overhånd. På den anden side kan jeg også godt lide det minimalistiske, men det må ikke blive koldt og intetsigende. Jeg har mod på at prøve med tapet, men væggene er ujævne og der er også nogle større huller i væggene efter den tidligere ejers hylder og alt muligt andet, de har haft hængende på væggene. Jeg har simpelthen ikke tiden og ej heller evnerne til at udbedre skaderne, så jeg har besluttet at få hjælp af Malerfirmaet Christensen. De har lovet at udforme et realistisk og fair tilbud, så jeg slipper for overraskelser undervejs.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer