Polterabend

Forleden dag ringede min kommende svogers bedste ven. Han havde fået tildelt det ærefuld erhverv at agere Best man for min kommende svoger og i den forbindelse var han i gang med at arrangere en polterabend.

Min kommende svoger er kørelærer og derfor syntes Best man, at det kunne være sjovt, hvis vi alle sammen skulle ud og køre go cart. Han havde læst at man kunne køre alle mod alle og han ville lige høre min mening om hans planer samt spørge om jeg havde yderlige forslag.

Jeg kunne godt lide ideen og smilte lidt for mig selv ved tanken om alle de her drengerøve, der rigtig skulle ud og give den gas – den kunne kun blive sjovt og jeg var helt sikker på, at det ville tale en del til en stor del af deltagernes konkurrencegen.

Cocktailkursus

Men hvad skulle vi så finde på derefter – vi var jo en gruppe på 12 mere eller mindre unge fyre. Jeg kom i tanke om, at den kommende brudgom godt kunne lide at eksperimentere med at mixe en masse forskellige drinks i sin fritid. Jeg foreslog derfor at vi skulle på cocktailkursus og den var Best man heldigvis straks med på. Vi gik i gang med at undersøge, hvor man kunne komme på kursus og fandt da også et spændende sted i hjertet i København, MEN… i min surfen rundt på nettet faldt jeg over bar-mobil.dk, der tilbød at komme ud til os og afholde kurset. Vi havde lånt et kæmpestort luksussommerhus og skulle overnatte der, netop så vi kunne drikke og hygge os uden at tænke på, ar vi skulle køre hjem, så den mobile bar var en superløsning for os.

Medbragte alt

Da selve dagen for arrangementet oprandte var vi superspændte og heldigvis ankom bar-mobil.dk, præcis til tiden og de havde selv alt udstyr med til baren, både spiritus, shaker, is, glas, sugerør og selve baren.

Det blev en fantastisk aften og vi havde det skægt og lærte tilmed en masse tricks. Jeg kan varmt anbefale bar-mobil.dk.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer