Kontorhotel i Albertslund

Min nevø har lige startet selvstændig virksomhed som computernørd. – nej, det er selvfølgelig ikke hans officielle titel. Hen er direktør i en konsulentvirksomhed, der tilbyder assistance i forbindelse med bl. a. SEO (Search Engine Optimization). Ha, det er nemt at kalde sig direktør, når der ikke er andre medarbejdere. På sigt forventer han dog, at de bliver flere i virksomheden og han drømmer om at virksomheden skal vokse sig stor og solid. Egentlig havde han bare regnet med at arbejde hjemmefra og det gik også meget godt lige i den helt spæde start, men han erfarede hurtigt, at det bare var meget lettere at få struktur på sin hverdag, hvis han skulle møde ind på et rigtigt kontor hos Adeo Office i Albertslund fremfor at møde ind på et lille værelse hjemme i privaten.

Derudover, så virker det altså også noget mere professionelt, når han får kunder på besøg, at han reelt har en firmaadresse fremfor at invitere dem på besøg i hans eget hjem. De har nemlig også en bemandet reception, der tager venligt imod gæster og parker. Der er også masser af gratis parkeringspladser.

Kontor faciliteterne kan både lejes på timebasis og på månedsbasis

Det er ret smart, for han kan faktisk vælge at leje kontoret på timebasis og det gjorde han også i starten fordi han var på kundebesøg det meste af tiden, men nu har han altså besluttet sig for at leje l på månedsbasis og så reelt møde ind på kontoret dagligt (altså når han ikke lige er i ”marken” for at servicere kunder.

Sparring med de andre virksomheder i kontorbygningen

Derudover, så værdsætter han det sociale netværk, som han får inde på kontoret, sammen med alle de andre, er også har lejet kontor faciliteter hos Adeo Office. Og så er der gratis kaffe samt fitness

Jeg er ret sikker på, at min nevø nok skal få gang i en succesfuld forretning

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer