Mobil-tastatur som skiller sig ud

TREWGripPå den netop overståede CES messe 2014 blev der fremvist nogle af de elektronik produkter man kan glæde sig til og se frem til i 2014.

TREWGrip er et af de produkter som der blev lagt mærke til, da der er tale om et bluetooth tastatur som er lidt utraditionelt fra andre eksterne tastaturer til mobilenheder og tablets som vi har set.

Tastaturet har nemlig en form som mest minder om en harmonika og et joypad – og måden man bruger det på er også andeledes. Det skulle eftersigende virke ret effektivt hvis man til dagligt har brug for at gå rundt og lave notater imens man snakker med folk, så man ikke skal gå og kigge ned i fx iPaden hele tiden.

Sådan virker TREWGrip

TREWGrip keyboardet er udstyret med QWERTY- layout på bagsiden, som er klonet i to dele. Tabletten eller den mobileenhed kobles på fronten ved hjælp af en sugekop lignende ting, som gør at den kan vendes på hovedet, mm. Uden at enheden ryger ud af grippen.

Man bruger keyboardet på bagsiden lidt ligesom et joypad, og man får fremvist et LED lys med det bogstav, tal eller tegn man trykker på, på frontsiden – så man hele tiden har styr på hvad man trykker på.

Tastaturet indeholder et batteri som skulle give op til 10 timers levetid.

Dette speciale eksterne keyboard til tablets og smartphones forventes at ramme butikkerne i USA senere på året, og prisen skulle blive i omegnen af 1500 danske kroner.

Du kan se TREWGrip i funktion i Youtube videon herunder, eller læse mere på deres hjemmeside her: http://www.trewgrip.com

Video:

 


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer