Gadgets vi kan se frem til i 2014

Dansk-Texel.dk elsker gadgetsHvis du er en bare en lille smule interesseret i den nyeste teknologi, elektronik, computer, etc. Så holder du formentlig også et lille øje med hvad der kommer af gadgets i fremtiden.

Her på Dansk-Texel.dk er vi ret pjattet med nye gadgets, og derfor har vi også sat os for at finde ud af hvad der forventes at komme af nye sjove gadgets her i 2014.

Vi har søgt lidt på nettet, og har fundet frem til nogle af følgende gadgets som kunne være interessante for hightech nørden:

iPad pro fra Apple

Apple fans verden over venter hvert år spændt på hvad Apple lancere af nye opdateringer og produkter, og 2014 bliver ligeledes et år hvor man kan forvente nogle nye modeller på gaden fra smartphone og tablet giganten.

iPad’en forventes at komme i en ny model, hvor rygterne siger at skærmen skulle blive større -nemlig 12.9”, og ligeledes skulle de gøre brug af den nye 2k og 4k teknologi – hvilket giver op til 4x højere opløsning end Full HD på 1080p.

Software firmaet Valve lancerer spillekonsol i 2014

Dette bliver helt sikkert en af de største nyheder indenfor gadgets og elektronik udstyr i 2014. Firmaet Valve som er en spilleplatform har nemlig annonceret at de kommer på gaden med en spillekonsol i 2014. Og med rigtig mange bruger verden over, og en af de førende indenfor spil online – så må man antage at de kan gå hen og blive en kæmpe konkurrent til Microsoft og Sonys spillekonsoller, mm.

Vi følger denne udvikling tæt her på Dansk-Texel.dk i løbet af 2014!

Nye smartphone fra Kina – Oppo Find 7

Det er ikke særlig mange som kender til det kinesiske selskab Oppo – men måske burde de faktisk gøre det. For de har nemlig stået bag udviklingen af meget af det smartphonesne står for i dag. De har således haft rekorden for den tyndeste smartphone som kun var 6.65mm tynd.

Det forventes at de i 2014 vil lancere deres nyeste model Oppo Find 7 – som kan gå hen og blive en af de største smartphones på markedet, hvis man kigger på hardwaren. Den kommer b.la. til at inkludere 3GB ram, den nyeste Snapdragon chip 805, 2k opløsnings skærm, mm. Dette betyder at den bliver en af de første smartphones med denne nye chip-teknologi.

Det er dog ikke sikkert at Oppo Find 7 kommer til at blive tilgængelig på det danske marked, det må tiden vise.

Du finder Oppo hjemmeside her: https://en.oppo.com

Google Glasses – de nye smartbriller

Vi må ikke glemme en af de helt store spillere i 2014 på gadget markedet, nemlig Googles såkaldte ”Smart Glasses”. De forventes at ramme markedet til den almindelige bruger i løbet af 2014 – efter de har været udgivet til en række af beta testere i løbet af 2013.

Google Glasses er en Android baseret smart briller – som virker ligesom en smartphone, men forskellen er selvfølgelig i at du bære den som en brille, og kontrollere den ved hjælp af stemme kommandoer.

Du kan se mere om Google Glasses i videoen herunder:


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer