Så har vi igen været til DM i pladebearbejdning

Vi overdriver ikke, når vi siger, at vi er totalt begejstret for processen i pladebearbejdning. I vores optik findes der simpelthen ikke noget sjovere og mere spændende end at følge den kunstneriske proces, der udfoldes, når først yderst kompetente kleinsmede fra Mekoprint går i gang med deres metier.

Forleden tog vi endnu engang til DM i pladebearbejdning, og det er altså en fantastisk oplevelse at se, hvordan dygtige håndværkere er i stand til at stanse en hel metalplade til spændende emner eller formår at skabe selv den mindste lille metaldippedut blot ved hjælp af simpel pladebearbejdning.

Pladebearbejdning i metal har vital betydning for dig i hverdagen

Nu er der selvfølgelig ikke noget, som er simpelt i denne verden – det inkluderer også pladebearbejdning. Når vi benytter til begrebet simpel i sammenhæng med pladebearbejdning, så er det selvfølgelig ikke det møjsommelige forarbejde og selve produktionsdelen, som vi tænker på. Nej, det simple afspejles i det udtryk, som manifesterer sig, når det endelige produkt afsløres efter endt pladebearbejdning.

Og det er her, at man som tilskuer får sig lidt af en øjenåbner. Selv det måske uhåndterbare eller knudrede stykke jern kan ved grundig forarbejdning ændre udseende og form til de smukkeste stykker metaldele. Og når det arbejde bliver udført af dedikerede kleinsmede, som virkelig lægger liv og sjæl i metallet og processen, så er det en ren fornøjelse at opleve pladebearbejdning på tæt hold.

Mekoprint gør pladebearbejdning til en leg Hvis I nu skulle være gået hen og blevet lidt nysgerrige på at finde ud af, hvad vi taler om, så vil vi absolut anbefale jer at tage med til næste års DM i pladebearbejdning. Det er virkelig et spændende og meget underholdende arrangement, og så finder man også ud af, hvor stor en rolle metal spiller i vores liv til hverdag. Alternativ kan I besøge Mekoprint.com og få en rundvisning på fabrikken. Der kan I også få mulighed for at se deres kleinsmede i aktion, når de arbejder med pladebearbejdning. Prøv det – det er en fed oplevelse!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer