Mangler I vikarbureauer pædagoger?

Her på Dansk Texel får vi fra tid til anden henvendelser fra flere i kundekredsen, som står med et akut behov for vikarbureauer pædagoger. Som vi oplever det, er det især børnefamilier med små og lidt større børn, som har behov for hjælp i det daglige for til at få det hele til at hænge sammen.

Som så mange gange før spiller corona-epidemien også her en afgørende rolle. Mange småbørnsforældre oplever nemlig, at både vuggestuer, børnehaver, folkeskoler og andre institutioner må lukke med kort varsel, og sende børnene hjem, pga. smitterisiko eller decideret smittefare. Det skaber dog store problemer for udearbejdende forældre, som står alene tilbage uden pasningsmuligheder. Her er vikarbureauer pædagoger et fantastiske godt tilbud, som mange flere ville kunne benytte sig af, hvis de kendte til ordningen.

Benyt dig af muligheden for at hyre vikarbureauer pædagoger

Derfor slår vi lige lidt i bolledejen i dag, og forsøger ad den vej at få udbredt kendskabet til disse fagligt dygtige vikarbureauer pædagoger. De står nemlig klar ganske kort tid efter meldingen om hjemsendelse kommer, og de er fuldt ud i stand til at tage hånd om alle dine unger – også i privaten.

Hos Paretavikar.dk vægter de faglighed og sikkerhed højt. Derfor kan du være sikker på, at dine børn er sikret både fagligt og i forhold til smittefrihed. Alle de vikarbureauer pædagoger, som bliver sendt ud for at assistere i hjemmet, er testet for anti-virus. Derfor kan du trygt stole på, at dine børn er i sikre hænder, når du forlader dem for selv at tage på arbejde.

Paretavikar.dk har de bedste vikarbureauer pædagoger

Hverdagen under corona-pandemien behøver ikke nødvendigvis at være så presset, hvis du har småbørn eller børn i folkeskolealderen. Rigtig mange forældrepar har gode erfaringer med at benytte sig af landsdækkende vikarbureauer pædagoger, som kører rundt i hele landet.

Hvis du pludselig har behov for lidt aflastning i hjemmet, så kan du med fordel tage kontakt til Paretavikar.dk og forhøre dig om, hvad de kan tilbyde dig af skræddersyet services inden for vikarbureauer pædagoger.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer