Spar revisoren – Regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed

Her hos Dansk Texel har flere af os erfaring med at arbejde som enten freelancere eller enkeltmandsvirksomheder. Fælles for os alle sammen er, at vi desværre har brugt store udgifter på en revisor, der løbende kunne tage sig af vores regnskaber. Nu har vi fået et fif, som er ret så brugbart, så hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, så skal du tjekke det her regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed ud fra Billy.dk, det er ret simpelt, lækkert og brugbart.

Det virker faktisk – Jeg har ellers aldrig fattet det
Jeg har altid været en klovn til at holde styr på momsregnskaber, rykkergebyrer hvis kunden ikke betaler og bogføring af regninger. Med det her regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder er alle dine papirer og dokumenter samlet under en stor organiseret paraply. Det er mega fedt! Jeg synes ellers tit, jeg har spildt energi på at bekymre mig unødigt over min forretning og min økonomi, men nu spiller det bare. Jeg får samtidig også et nemt overblik over min faktureringsstatus – og UDEN bogholder eller revisor – det er kærkomment.

Det er aldrig for sent – Få styr på detaljerne
Hvis din enkeltmandsvirksomhed sejler fuldstændigt, er det en god investering at hyre en bogholder, der kender til det her regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder, som kan sætte det op for dig. Derefter kan du selvfølgelig spare bogholderen væk og få råd til at spise ude et par gange mere om måneden. Det er godt givet ud. Læs mere om Billys regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomheder her.

*Nu læste jeg lige mit eget indlæg her et par måneder efter, jeg havde taget det her program i brug, og jeg har faktisk haft råd til at tage ud og spise tre gange i måneden med kæresten – penge der var sparret på den månedlige bogholder. Det hjælper altså både på økonomien og kærligheden.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer