Voice-over for professionelle

Voice-over er ekstremt vigtigt til reklamefilm, generelt tv, og præsentationer. Ved du ikke hvad voice-over er, så er det den stemme man bruger til f.eks kommentarer, film mm.

Det er klart, at man skal finde den rigtige stemme til det pågældende projekt. Det går jo ikke, at du f.eks har en voksen stemme til en tegnefilm der handler om en lille dreng. I reklamefilm er det utrolig vigtigt, at vælge en stemme der er troværdig, og dermed behjælper virksomheder med at sælge deres produkt.

Vi har selv fornylig stået i den situation, hvor vi skulle vælge en stemme til en reklamefilm, hvor vi sælger diverse serviceydelser inden for marketing. Da vi selv arbejder med marketing til dagligt ved vi også, hvor vigtigt det er, at vælge den rigtige stemme når man skal lave en reklamefilm, der skal kunne sælge.

Her er 3 tips:

  • Find en stemme der ikke er monoton
  • Find en stemme der er troværdig
  • Find en stemme der er god til at vække opmærksomhed

Der findes en del virksomheder, der kan hjælpe dig med denne form for ydelse, men vi har helt klart bedst erfaringer med Voice resort. Det er også derfor vi vil anbefale dem til jer, der skal ud og lave reklamefilm, eller andre typer af materiale hvor i skal bruge voice-over.

Voice Resort har et bredt udvalg af både skuespillere, og speakere, som der anvendes til produktion af voice-over og speak. De er yderst professionelle, giver den gode service, og er ekstra behjælpelige med at finde den rette stemme til dit projekt.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer