Udgravning til swimmingpool kalder på en vognfuld jordkørsel

Hjemme i privaten har vi længe haft gået og talt om at få anlagt en udendørs swimmingpool, men det er ikke sådan lige at arrangere. Man placerer jo ikke bare en balje med vand i et hul, og så vupti! Så har man en swimmingpool i baghaven.

Det kræver lige lidt mere omtanke, planlægning og beregning. Derfor havde vi også engageret en dygtig ingeniør, som havde tegnet og beregnet til ære for os. Så alt var sådan set klappet og klart – vi manglede blot en enkel detalje, som til gengæld vejede tungt i planlægningen: Bortskaffelse af jord.

Heldigvis var vores ingeniør også rådgivende på det felt, og da han ofte samarbejdede med Tofteng A/S, forslog han os at tage kontakt til containerfirmaet med henblik på at få en aftale i stand omkring jordkørsel.

 Tofteng A/S flytter jord til guldmedaljer

Som sagt, så gjort. Og heldet var med os. Vi erfarede, at Tofteng A/S havde stor ekspertise i jordkørsel, så lidt jord fra en baghave var bestemt ikke den største udfordring for dem at løse. Derfor indgik vi en aftale om, at vi blot kontaktede dem, når vi var færdige med udgravning i baghaven – så ville de straks rykke ud og foretage en jordkørsel, som ville lette vores swimmingpooldrømme.

Allerede da udgravningsarbejdet var halvvejs kunne vi begynde at skimte vores nye udendørsaktivitet – det ville blive en succes. En endnu større succes blev det, da Tofteng A/S på slaget tolv som aftalt trillede ind i vores indkørsel med kran og hejs. De gik straks i gang med at lette os for en tunge jordbyrde, og i løbet af ingen tid var de igen på farten med jordkørsel for øje.

Jordkørsel er ingen sag når Tofteng A/S tager slæbet

I dag står vores flotte swimmingpool klar til brug – vi venter blot på lidt lunere forårsvejr. Men nogen, som vi ikke skulle vente på, var Tofteng A/S. De leverede jordkørsel til punkt og prikke og uden nogen forsinkelser eller bekymringer for os.

Så let er det at være husejer med pool – når blot man lader andre tage slæbet, kan man læne sig tilbage i havemøblerne og selv tage det ganske cool.


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer