Veninder på tur til massage i Vordingborg

Det allerbedste ved at være veninder med kvinder, som er fremme i skoen, er, at de er dedikeret i forhold til at finde nye, spændende aktiviteter, som vi kan deles om. Således også forleden dag.

Jeg var inviteret med på tur af to gode veninder, som havde arrangeret en skønhedsturne med blandt andet massage i Vordingborg. Nu er det jo ikke så tit, man kommer den vej forbi, så vi tog os selvfølgelig god tid, og fik tillige set nogle af byens seværdigheder, før vi lagde vejen forbi Le Luma i Vordingborg.

Le Luma – det hotteste sted i byen

Ved ankomsten til den smukt indrettede skønheds- og massageklinik, fik vi tilbudt kolde, læskende drikke til at slukke tørsten med. Det gjorde godt, for solen bragende ned fra en skyfri himmel på denne juli dag, hvor vi var taget sydpå for at få massage i Vordingborg. Ventetiden blev kort, for vi havde jo allerede bestilt tid, så der gik ikke længe, før vi var i gang med at iføre os luksusbadekåber og tøfler med kvast, og stille os på linje, mens vi ventede på at blive hentet ind.

Klinikken var så tilpas stor, så vi kunne få behandling samtidig, så mens vi tre veninder lå og sniksnakkede, gik de tre massører ellers i gang, og gav prøver på deres kunnen inden for massage i Vordingborg. Og det var noget af en oplevelse, der var værd at skrive om.

Vi havde alle tre valgt HOT STONE massagen i Vordingborg, og gud, hvor er det behageligt. Modsat en almindelig massage i Vordingborg, så er HOT STONE massage en massagetype, hvor der benyttes sten til at massere med. Selv om sten som bekendt er et hårdt materiale, så føltes behandlingen som om, vi blev nusset med fjer. Ja, okay, indimellem blev der da taget lidt hårdt fat, men det gjorde nu kun godt, og satte vores blodomløb i gang på den helt rigtige måde.

Massage i Vordingborg er hele turen værd

Efter behandlingen følte vi os alle tre som kvidrende teenagetøser igen – eller sådan opførte vi os i al fald. Men det var nu den massage i Vordingborg, som havde en større langtidsvirkning på os, end vi egentlig havde regnet med. På vej ud af klinikken faldt vi over deres brochurer, og tænk – de har også en klinik på Frederiksberg! Se, det var noget, som os tre kvidrende teenagetøser kunne bruge til noget, for da vi alle tre bor på Frederiksberg, skal vi da lige indenom klinikken der for at afprøve, om de leverer en lige så god behandling, som vi fik forleden, da vi var på skønhedsturne og massage i Vordingborg.


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer