Iphone udstyr

Som teknologien konstant udvikler sig, så følger smartphones selvfølgelig med. Derfor ser vi at efterspørgslen efter både iPhone, og Samsung tilbehør stiger løbende, som der hvert år kommer noget nyt. Grunden til at dette indlæg tager udgangspunkt i lige præcis disse mærker er, at størstedelen af den danske befolkning enten har iPhone eller Samsung. Dette fører naturligvis til, at det er svært at kunne kende forskel på de mange telefoner hvorpå, at mange i et selskab typisk vil have den samme telefon. Det kommer de fleste godt udenom ved, at købe et godt cover, der er lidt mere personligt. Der er i dag også rigtig fedt ekstra udstyr, som trådløse opladere, hvor du kan oplade din telefon uden, at den direkte er plugget til din telefon. Det er også en teknologi, som har medført at tilbehøret med tiden er blevet meget attraktivt.

Covers

Vi har prøvet nogle forskellige covers af, og har nået frem til vores 2 yndlings, et til iPhone, og et til Samsung.

iPhone coveret

Iphone coveret er fra Gadgetcity.dk, og er ekstremt fedt. Vi har ikke set noget, der skiller sig ud så meget som dette, og samtidig er med på den såkaldte minion trend. Alle elsker minions, og med dette cover vil du virkelig kunne gøre dig bemærket, og herudover altid kende din telefon i et hvert selskab. Du kan købe coveret til din iPhone 6, og iPhone 6S hos Gadgetcity.

 

 

Samsung coveret

Samsung coveret er ekstremt flot, vi bruger selv en Samsung 6S edge, og har set at coveret også er at finde i de andre modeller. Dette cover hedder Raindrop cover, og rigtig flot, det ligner rigtig meget regndråber, der er på den ellers flotte blå farve, som udfases til en mere lyseblå farve. Dette cover er til dig, der virkelig godt kan lide blå – og det kan vi. Hvis du er interesseret i dette cover, kan det også købes hos Gadgetcity.

Reparation

Når det kommer til smartphones, så ved vi alle også, at selvom det er smart, så er de virkelig ikke særlig handy. En smartphone går – som de altid har gjort – utrolig let i stykker. Enten er det skærmen der flækker, grundet en vild bytur, eller også ryger den en tur i kummen. Vi har i hvert fald selv oplevet det, og derfor er det relevant også at henvise til steder, som vi kan stå inde for laver en ordentlig reparation. Når vi mener ordentlig reparation, er det selvfølgelig grundet en højere service, og originale dele.

  • Irepair – iPhone reparation København
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer