Spar penge på at købe dine kabler over nettet

HDMIkablerDer kan som regel spares penge på de fleste produkter, ved at handle online – men der er nogle produkter som bare er væsentligt billigere at købe online, og kabler til computere, smartphones, TV, mm. Er nogle af disse produkter.

Men hvorfor er b.la. Kabler billigere at handle over nettet?

Det er der et fornuftigt svar på. Det skyldes nemlig at mange af de større webshops online køber store partier hjem, og de samtidig har skåret på personalet – da de ikke behøver en fysisk butik for at sælge kablerne, men blot et lager. Endvidere er kabler et produkt som ikke fylder så meget, og samtidig er nemt at håndtere og sende videre til forbrugeren.

Et godt eksempel på en webshop som tilbyder nogle rigtig fornuftige priser er fx. avXperten.dk – de har et kæmpe udvalg, med mere end 4.500 varer på lager. Og du finder b.la. nogle af disse produkter, som der kan spares mange penge på:

Hvordan ved man om kvaliteten på kablet er ok?

Når vi snakker om at købe billige kabler til fx TV, computer, smartphones og andet elektronisk – så kan man ikke komme uden om kvalitet. Der findes nemlig rigtig mange kabel produkter på nettet, og kvaliteten kan være svingende – da mange elektroniske produkter og kabler blive importeret billigt fra fx Kina. Bevares, de fleste elektronisk produkter bliver produceret i Asien – det er blot vigtigt at man er opmærksom på at kvaliteten er i orden, når man handler.

Kig fx efter stikket, ser det ud til at være af en ordentlig kvalitet? Ofte går kabler i stykker omkring stikket – da ledningen simpelthen knækker ved langtidsbrug – så er der ekstra forstærkninger omkring ved ledningen omkring stikket, så er det et godt tegn.

Snakker vi fx om DVI, HDMI til VGA convertere, og andre kabler som levere HD signal – så skulle det eftersigende give et bedre billede/lyd ved at købe lidt kraftigere kabler, samt kabler med guldbelagte stik – da disse skulle give en bedre overførelse af signalet.

Der behøver nødvendigvis ikke være stor forskel i kvaliteten på et kabel til 80kr og 300kr – selvom mange forhandlere nok vil prøve at overbevise dig om det modsatte. Det hele afhænger af om dit udstyr er godt nok til at skulle bruge kabler af en højere kvalitet, for ellers kan man ligeså godt gå efter et billigere kabel – det vil sagtens kunne klare opgaven.


Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer